Ηράκλειο αεροδρόμιο - - - Ηράκλειο αεροδρόμιο -

Quick transfer booking links

AIRPORT

PORTTaxi Transfers for Greece

Το Greecetaxireservations προσφέρει υπηρεσιες κράτησης ταξί για την Κύπρο, προσφέροντας αμεση on line επιβεβαίωση. Το δίκτυο των οχημάτων μας φέρουν όλες τις απαραίτητες, απο τον νόμο, άδειες και ασφαλιστικές καλύψεις. Η εταιρεία μας σας υπόσχεται την καλύτερη σχέση τιμής – υπηρεσιών και μια εξυπηρέτηση χωρίς καθυστερήσεις, ουρές στα αεροδρόμια και υπερβολικές χρεώσεις. Απλά επιλέξτε την τοποθεσία που θέλετε να μεταβείτε, το σύστημα θα υπολογίσει με ακρίβεια την τιμή του δρομολογίου, προχωρείστε σε κράτηση on line, παραλάβετε το επιβεβαιωτικό e-mail και απολάυστε τις υπηρεσίες μας
Κάνετε κράτηση ταξί για Κύπρο σε 4 απλά βήματα!
Τοποθεσία Αναχώρησης

HERAKLION INTERNATIONAL AIRPORT (HER)


Ολες οι κρατήσεις είναι αυτόματα επιβεβαιωμένες και μπορείτε να κάνετε κράτηση ακόμα και 8-10 ώρες πρίν την άφιξη σας στο σημείο έναρξης της διαδρομής (το σημείο άφιξης στην Κύπρο). Αν για παράδειγμα η πτηση σας προσγειώνεται στις 12:00 στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, μπορείτε να κάνετε κράτηση ακόμα και στις 4:00 την ίδια ημέρα ! Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας, κλπ, μην ανησυχείτε, θα περιμένουμε οσο χρειαστεί και δεν θα χρεωθείτε τιποτα επιπλέον. Η μεταφορά σας έχει πληρωθεί on line και δεν θα σας ζητηθεί ποτέ να πληρώσετε επιπλέον χρηματα στον οδηγό.


Οι υπηρεσίες μας είναι ιδανικές για ολες τις κατηγορίες επιβατών πχ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, κλπ παντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές και πάντα μεταφέροντάς σας απο το σημείο άφιξης σας μεχρι το κατώφλι σας.

Add your banner here